آشپزباشی - آرزو مقدم
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و یک دقیقه هم بزنید.
سپس پودر کاکائو، نمک و بیکینگپودر را افزوده و مخلوط سازید و بعد آرد را کم کم بیفزائید تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد.
(مراقب باشید که خمیر را چنگ نزنید تا به روغن نیفتد!) حالا خمیر به دست آمده را در کیسة نایلونی بگذارید و یکساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.
اینک بیسکویتها را به مدت تقریبی 12-14 دقیقه در فر بپزید.
همینکه بیسکویتها خنک شدند، هر دو عدد را با کرم به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.