آشپزباشی – افسانه ظروفی
فر را بادمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب سیلیكونی را كه در تصویر مشاهده میكنید، اندكی چرب نمائید. آنگاه شكلات، شیر و نیمی از شكر را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بجوشانید و پیوسته هم بزنید..
سپس آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. حالا باقیمانده شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود و تخممرغ را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون آرد، پودر كاكائو و بیكینگپودر را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه تخممرغی اضافه كنید و به همزدن ادامه دهید. اینك مخلوط شكلات را همچنان كه گرم است، درون مایه بریزید و مخلوط كنید و قالبهای گلدانی شكل را از این مایه پر كنید به گونهای كه یكسوم از سر قالبها خالی بماند.
حال قالب را در سینی بگذارید و كیكها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید. سپس كیكها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با آبنبات و گلهای شكلاتی دست ساختتان بیارائید.