Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

کوکی ترد بادام‌ هندی

کوکی ترد بادام‌ هندی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره ٢١٠ گرم

پودر شکر ١٠٠ گرم

تخم‌مرغ ١ عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد ٢٥٠ گرم

نشاسته ذرت ٦٠ گرم

بیكینگ پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

بادام‌هندی پودر کرده ٢٠٠ گرم

زرده تخم مرغ برای روی کوکی ١ عدد

بادام هندی (برای تزئین) به میزان لازم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

كره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا كرم‌رنگ و سبك شود و بعد تخم مرغ و وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید.

 آن‌گاه مخلوط الک‌کرده آرد، نشاسته ذرت و بیكینگ‌پودر را همراه با بادام‌هندی به مخلوط کره افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواه‌تان قالب بزنید.

اکنون خمیرهای قالب زده را روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان زرده تخم‌مرغ بمالید و روی هر یک بادام‌هندی بگذارید.

اینک کوکی بادام‌هندی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

کوکی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیطرز تهیه کوکیشور و شیرینروش تهیه کوکیدستور تهیه کوکیکوکی ترد بادام‌ هندیکوکی تردکوکی بادام‌ هندیدستور تهیه کوکی ترد بادام‌ هندی تعداد بازديد: 1071 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است