آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
كره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا كرمرنگ و سبك شود و بعد تخم مرغ و وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید.
آنگاه مخلوط الککرده آرد، نشاسته ذرت و بیكینگپودر را همراه با بادامهندی به مخلوط کره افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.
اکنون خمیرهای قالب زده را روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان زرده تخممرغ بمالید و روی هر یک بادامهندی بگذارید.
اینک کوکی بادامهندی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
کوکیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.