عارفه ابن الرضا
کره، پودر شکر و روغن جامد را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
آن گاه زردۀ تخممرغها و تخممرغ را بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
سپس گلاب و زعفران را نیز اضافه کنید و بعد آرد برنج را کم کم بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا خمیر مناسب و یکدستی حاصل شود.
حالا هل را نیز به خمیر فراهم کرده بیفزائید و روی خمیر را با سلفون بپوشانید.
اکنون خمیر را 24 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا آمادۀ مصرف شود (چنانچه خمیر خشک بود،میتوانید از مقدار بیشتری گلاب استفاده کنید).
اینک هربار به اندازۀ 20-25 گرم از این خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
آن گاه روی خمیرها مهر مخصوص شیرینی برنجی بزنید و تخم خرفه بپاشید.
سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.