آشپزباشی - مریم امیری
خامه و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا خامه گرم شود و بجوشد.
آنگاه اسانس نعنا را بیفزائید و این مخلوط را روی شکلات سفید بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
همینکه دمای این مایه به 35 درجه سانتیگراد رسید، کره را به آن افزوده و مخلوط کنید.
سپس روی مایه فراهم کرده را بپوشانید. و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
حالا قالب مخصوص شکلات را با شکلات تلخ یا شیری پر کنید و بعد قالب را برگردانید تا شکلات اضافی خارج شود و پوسته شکلات به دست آید.
اکنون قالب را در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد و بعد اخل قالبها را با مایه فراهم کرده نعنا پر کنید.
آنگاه روی مایه میانی را با شکلات بپوشانید و آن را دوباره در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.
پس از یکساعت، قالب را از یخچال درآورید و شکلاتها را از آن جدا کنید.