آشپزباشی - آرزو گنجی :
روش تهیه
آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر را با هم مخلوط و الک کنید. آنگاه روغن قنادی، پودر شکر، روغن مایع و وانیلین را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را یک دقیقه بزنید. حالا شیر را بیفزائید و بعد آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را افزوده و مواد را با لیسک هم بزنید. اکنون گردو و کشمش را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک مایة فراهم کرده را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی بگذارید. آنگاه کوکیها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید.