Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:29

شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر نارگیل  200 گرم

 

شكر  250 گرم

 

روغن مایع  40 میلی‌لیتر

 

سفیده تخم‌مرغ  6 عدد

 

آبلیموی تازه  1 قاشق چایخوری

 

آرد برنج  50 گرم

 

پودر شكر  50 گرم

 

پودر پسته  به میزان لازم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

پودر نارگیل، شكر، روغن مایع و سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شكر حل گردد و مایه گرم شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا آبلیمو، آرد برنج و پودر شكر را بیفزائید و مخلوط نمائید. بعد صبر كنید تا مایه در دمای محیط كاملاً خنك شود.

اكنون سینی مخصوص شیرینی‌پزی را، با كاغذ روغنی بپوشانید و مایه را در كیسه دارای ماسوره ساده بریزید. اینك هر بار با فشردن كیسه، مقداری از مایه را با فاصله روی كاغذ بریزید و روی هر كدام قدری  پودر پسته بپاشید.

حالا سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد.

همین كه شیرینی‌ها طلائی رنگ شد و روی آنها ترك‌هائی به وجود آمد، سینی را از فر بیرون بیاورید و صبر كنید تا شیرینی خنك شود. حالا آن‌ها را برای مصرف در ظرف دردار نگهداری كنید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی نارگیلیروش تهیه شیرینی نارگیلیآشپزباشیشیرینی با نارگیللیلا آیانی صفتمواد لازم شیرینی نارگیلی تعداد بازديد: 1860 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است