آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
پودر نارگیل، شكر، روغن مایع و سفیدههای تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شكر حل گردد و مایه گرم شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا آبلیمو، آرد برنج و پودر شكر را بیفزائید و مخلوط نمائید. بعد صبر كنید تا مایه در دمای محیط كاملاً خنك شود.
اكنون سینی مخصوص شیرینیپزی را، با كاغذ روغنی بپوشانید و مایه را در كیسه دارای ماسوره ساده بریزید. اینك هر بار با فشردن كیسه، مقداری از مایه را با فاصله روی كاغذ بریزید و روی هر كدام قدری پودر پسته بپاشید.
حالا سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد.
همین كه شیرینیها طلائی رنگ شد و روی آنها تركهائی به وجود آمد، سینی را از فر بیرون بیاورید و صبر كنید تا شیرینی خنك شود. حالا آنها را برای مصرف در ظرف دردار نگهداری كنید.