آشپزباشی – افسانه ظروفی :
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم كنید و دو سینی شیرینیپزی را به اندازة 20×30 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را نیز چرب كنید. آنگاه آرد، بیكینگپودر، ادویه و شكر را در كاسة مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس كره و عسل را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود. حالا این مایه را به مخلوط آرد افزوده و هم بزنید. اكنون تخممرغ و شیر را نیز درون مایة فراهم كرده بریزید و مخلوط نمائید. اینك مایة به دست آمده را به طور مساوی، درون دو سینی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیكها خنك شدند، آنها را از كاغذ جدا كنید و یكی از كیكها را دوباره در همان سینی بگذارید. آنگاه مایة میانی را روی كیك بریزید و صاف كنید و كیك بعدی را رویش بگذارید. سپس رویش را با فویل بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون كیك را برای پذیرائی، به اندازة دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیة مواد میانی:
پودر ژلاتین را روی آبلیمو بپاشید و به روش بنماری حل كنید. آنگاه محلول ژلاتین را 5 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود.
حالا پنیر خامهای، شكر و پوست لیمو را در كاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس خامه و محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود.
یادآوری
میتوانید اسلایس فراهم كرده را با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.
خواص زنجفیل
زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است . عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار می رود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب می شود ، زنجبیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجبیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.