Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:04

اسلایس زنجفیل و لیمو

اسلایس زنجفیل و لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

16 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 16 برش

آرد............. 165 گرم

بیكینیگ‌پودر.................1 قاشق چایخوری

مخلوط زنجفیل و دارچین............. 1 قاشق چایخوری

شكر قهوه‌ای روشن................. 55 گرم

كرة ‌خرد كرده................ 65 گرم

عسل یا گلدن سیروپ ................175 گرم

تخم‌مرغ همزده ...............1 عدد

شیر................125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

مواد لازم میانی

پودر ژلاتین ............1 قاشق چایخوری

آبلیمو.............. 2 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای.................250 گرم

شكر............ 55 گرم

پوست لیمو (رنده كرده)......... 2قاشق چایخوری

خامة صبحانه یا خامة شیرین شده و همزده................250 گرم

 

آشپزباشی – افسانه ظروفی :

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم كنید و دو سینی شیرینی‌پزی را به اندازة 20×30 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را نیز چرب كنید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، ادویه و شكر را در كاسة مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس كره و عسل را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود. حالا این مایه را به مخلوط آرد افزوده و هم بزنید. اكنون تخم‌مرغ و شیر را نیز درون مایة‌ فراهم كرده بریزید و مخلوط نمائید. اینك مایة به دست آمده را به طور مساوی، درون دو سینی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیك‌ها خنك شدند، آنها را از كاغذ جدا كنید و یكی از كیك‌ها را دوباره در همان سینی بگذارید. آن‌گاه مایة میانی را روی كیك بریزید و صاف كنید و كیك بعدی را رویش بگذارید. سپس رویش را با فویل بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون كیك را برای پذیرائی، به اندازة‌ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیة مواد میانی:

 پودر ژلاتین را روی آبلیمو بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه محلول ژلاتین را 5 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود.

حالا پنیر خامه‌ای، شكر و پوست لیمو را در كاسة ‌مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس خامه و محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود.

 

 

یادآوری

می‌توانید اسلایس فراهم كرده را با گل‌های دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.

 

 

خواص زنجفیل

زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است . عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار می رود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب می شود ، زنجبیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجبیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.

برچسب ها: اسلایس زنجفیل و لیموخواص زنجبیلطرز تهیه اسلایس زنجفیل و لیموخواص لیمو تعداد بازديد: 1169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است