آشپزباشی - زیبا مالك
زردآلو را یك لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید. پوست آن را بگیرید و پوره كنید. شكر و پوره زردآلو را در قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.
بعد آن را بجوشانید تا شربت قوام آید. زمانی كه شربت كاملاً قوام آمد، ورق ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد بخیسانید و از آب بیرون آروید.
بعد همراه با آب لیموترش، به مارمالاد زردآلو بیفزائید و هم بزنید تا ورقههای ژلاتین حل شوند. سپس از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید.
اكنون مارمالاد داغ را در شیشهی مناسبی بریزید و پس از سردشدن، درِ آن را ببندید و تا سه روز داخل مارمالاد قاشق نزنید.
یادآوری: در صورت استفاده از نشاسته بهجای ورق ژلاتین، نشاسته را در4 قاشق سوپخوری آب سرد حل كنید و با مارمالاد مخلوط كنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید. سپس وانیلین را بیفزائید.