آشپزباشی - آرزو گنجی:
روشتهیه
آب، آبلیمو و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه پوست سیبها را بگیرید و از قسمت ته سیب با وسیلة مخصوص دانههای آن را درآورید و در مخلوط آب و شکر بریزید. سپس سیب را روی حرارت ملایم، به مدت تقریبی 15 بپزید. حالا گلاب را به مربا بیفزائید و پس از 5 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید. همینکه مربا خنک شد، آن را در ظرف و یا شیشة دردار بریزید و در جای خنک نگه دارید.
خواص سیب گلاب
سیب گلاب یکی از میوه های خوشمزه ی تابستانی و از اعضای خانواده ی سیب هاست که طعم شیرین و بوی خوبی دارد و به رنگ سفید کرم با رگه های قرمز یافت می شود. سیب گلاب در ایران در شهرستان کهنز، تربت حیدریه، اصفهان و شیراز کاشته می شود. سیب گلاب فواید زیادی برای سلامتی دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص سیب گلاب را برای سلامتی، بارداری، کودکان و پوست و مو شرح دادهایم.