طرز تهیه :
در این بخش از مقاله همراه ما باشید تا مرحله به مرحله نحوه تهیه و آمادهسازی کره سیب خانگی را آموزش دهیم.
در این مرحله پس از حل شدن شکر، مقداری پودر دارچین روی سیبها بریزد و خوب هم بزنید تا عطر دارچین به خورد سیبها برود. در ادامه مقدار خیلی کمی نمک به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید. در نهایت درب ظرف را گذاشته و زمان بدهید تا سیبها روی حرارت ملایم بپزد.
زمانیکه سیبها بپزد آب میاندازد و نرم میشود، پس اجازه دهید تا آب سیب کاملا کشیده شده و رنگ کاراملی تغییر رنگ دهد.
پس پختن و کشیده شدن آب سیبها، ظرف را از روی حرارت برداشته و مقداری وانیل به آن بزنید و مخلوط کنید تا عطر وانیل جذب سیبها شده و بگذارید سیب در دمای محیط خنک شود.
در این مرحله باید سیبها را داخل مخلوط کن ریخته و کاملا له کنید تا به شکل پوره شود، طوریکه بافت آن کاملا یکدست و نرم شود. کره سیب را داخل شیشههای دربدار و تمیز ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.پس از خنک شدن کره سیب خانگی میتوانید آن را به عنوان وعده صبحانه یا میان وعده مقوی به همراه نان، عسل، مربا و چای سرو کنید.
طریقه پخت کره سیب با آرامپز
کره سیب را میتوان داخل آرام پز نیز تهیه کرد، برای این کار پس از پوست گرفتن و برش زدن سیبها آن را به همراه شکر قهوهای و سایر مواد داخل آرام پز بریزید و دمای آن را تنظیم کنید. به مدت دو ساعت زمان نیاز است تا سیبها کاملا نرم و پخته شوند.
توجه کنید در آرام پز را نگذارید و سیبها را از هر از گاهی چک کنید تا زمانیکه نرم شوند. سپس سیبها را داخل مخلوطکن ریخته و پوره کنید. دوباره کره را به آرام پز برگردانید و با دمای پایینتر از قبل در حدود ۸ تا ۱۰ ساعت بپزید. دائما آن را چک کنید که ته نگیرد.