طرز تهیه :
پوست سیبها را بگیرید و دانههای آن را خارج كنید. سپس به قطعات ریز خرد كنید. حالا سیبها، توتفرنگیها و آب را با هم مخلوط و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد (در حدود نیم ساعت). اكنون مخلوط میوه را اندازهگیری نمایید و به ازای هر یك پیمانه مخلوط میوه، سهچهارم پیمانه شكر در نظر بگیرید. اینك مخلوط میوهها و شكر را به همراه آبلیمو درون ظرف قبلی منتقل كنید و دوباره روی اجاق قرار دهید. اكنون حرارت را ملایم كنید تا زمانی كه شكر حل شود. سپس بگذارید مخلوط بجوشد (حدود 15 دقیقه) تا زمانی كه كاملا به قوام برسد. حالا مارمالاد داغ را داخل شیشه استریل شده داغ بریزید و در آن را ببندید.