آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
ابتدا در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه آلو را بیفزائید و 5-8 دقیقه، بجوشانید تا پوست آلو ترك بخورد. حالا آلو را در صافی بریزید و همینكه خنك شد، پوست آن را بگیرید.
اكنون آلوها را در قابلمه بریزید و رویشان شكر بپاشید. سپس در قابلمه را بگذارید و به مدت 12 ساعت در یخچال نگه دارید. اینك قابلمه را روی اجاق قرار دهید و 5 دقیقه آلو را بجوشانید.
حالا آلو را از شربت درآورید، جوهر لیمو را به شربت بیفزائید و بجوشانید تا قوام آید. بعد از 10 دقیقه، آلو را درون شربت بریزید و 12 ساعت كنار بگذارید. آنگاه مربا را 5 دقیقه دیگر بجوشانید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود.
سپس دوباره مربا را بجوشانید تا شربت آن غلیظ شود، اینك مربا را در شیشه استریل كرده بریزید و در یخچال قرار دهید.
یادآوری: چنانچه بخواهید مربا یا مارمالاد را به مدت طولانی نگه دارید، میباید آن را در فریزر نگهداری كنید.