آشپزباشی – زیبا مالک
كامكواتها را پس از شستن، از وسط دو نیم كنید و تخم آنها را در بیاورید. قابلمه مناسبی را از آب پر كنید و روی اجاق بجوشانید. اكنون كامكوات را بیفزائید و به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی كه تقریباً تلخی كامكوات گرفته شود بجوشانید تلخی نامحسوسی باید بماند تا طعم كامكوات كاملاً گرفته نشود.
اگر دیدید كامكواتها نرم شدهاند ولی باز هم تلخ هستند، دیگر آن را نجوشانید بلكه داخل آب سرد قرار دهید و هر 2-3 ساعت یكبار آب آنها را عوض كنید تا بدین طریق، مابقی تلخی گرفته شود.
اینك شكر را همراه آب جوش داخل ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت ملایم بگذارید تا قبل از جوشیدن، شكر حل شود. حالا بلافاصله كامكواتها را بیفزائید و بگذارید شربت قوام آید و خوب جذب كامكواتها شود و كامكوات حالت شیشهای به خود بگیرد.