Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

مربای زردآلو

مربای زردآلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زردآلو نیم كیلوگرم

 

آهك یك دوم پیمانه

 

آب جهت آهك 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر  نیم كیلوگرم

 

آب جوش 300 میلی‌لیتر (یك و یك چهارم پیمانه)

 

آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - زیبا مالك

 

زردآلوها را بشوئید و كنار بگذارید. آهك را داخل ظرف پلاستیكی مقاومی بریزید و مقدار آب گفته شده را به آن بیفزائید و هم بزنید و صبر كنید تا كاملاً آهك ته‌نشین شود.

حالا آب روی آهك را به آرامی جمع كنید تا آهك از كف ظرف بلند نشود. اكنون زردآلوها را داخل آب آهك جدا كرده، به مدت 4-5 ساعت قرار دهید.

پس از این زمان، زردآلوها را از آب آهك بیرون آورید و بشوئید و به‌مدت نصف زمان قرار گرفته در آب آهك، در آب سرد نیز قرار دهید. شكر و آب را داخل ظرف مناسبی مخلوط سازید تا شكر در آب حل شود.

اینك آن را روی حرارت بگذارید. زردآلوها را همراه با آب لیموترش داخل شربت بریزید و با حرارت ملایم و یكنواخت بپزید تا شربت قوام بیاید. حالا آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید. سپس صبر كنید تا مربا سرد شود.

 

برچسب ها: انواع مربامرباآموزش مرباشیرینی پزیطرز تهیه مربامواد اولیه مربامربای زردآلودستور مربازیبا مالک تعداد بازديد: 3090 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است