تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
پوست هندوانه را به شكل برگ ببرید و به كمك چاقوی تیز رگبرگهائی روی آن ایجاد كنید. آنگاه آهك را با آب سرد مخلوط كنید و بگذارید تهنشین شود.
حالا آب زلال آهك را در ظرف مناسبی بریزید و پوست هندوانه را درون آن قرار دهید و دستكم 4-5 ساعت كنار بگذارید.
سپس آب آهك را دور بریزید و پوست هندوانه را در آب سرد قرار دهید و 4 ساعت كنار بگذارید.
اكنون آب (500 میلیلیتر) و شكر را در قابلمهی لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس پوست هندوانه و هل را درون شربت بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا پوست هندوانه بپزد و شربت مربا قوام بیاید.
اینك جوهرلیمو را درون مربا بریزید و 2 دقیقهی دیگر بجوشانید. حالا مربا را در شیشهی استریل كردهی گرم بریزید و در جای خنك نگه دارید.