Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

مربای آناناس و به

مربای آناناس و به

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

آناناس رنده كرده یك و یك چهارم پیمانه

 

آب 310 میلی لیتر (یك و یك چهارم پیمانه)

 

به رنده كرده 1 پیمانه

 

شكر حدود400 گرم

 

آبلیمو از یك لیمو

 

پوست لیموی رنده كرده یك چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

آناناس را همراه با آب، درون ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق به مدت تقریبی 25دقیقه، بجوشانید. آن‌گاه به را بیفزائید و مربا را 10 دقیقه دیگر بجوشانید. اكنون شكر، آبلیمو و پوست لیمو را افزوده و مربا را 35-50 دقیقه بپزید تا قوام لازم را به‌دست آورد. سپس مربا را در شیشه مناسبی بریزید و نگه دارید.

یادآوری: این مربا بیش از 3 ماه قابل نگه‌داری است. 

برچسب ها: مربای آناناس و بهمربای آناناسآموزش مرباآناناسبه تعداد بازديد: 1762 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است