تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
آلوها را در دستگاه غذاساز پوره كنید و كنار بگذارید. عسل را در ظرف مناسبی بریزید و یك تا دو دقیقه، روی حرارت ملایم گرم كنید. آنگاه عسل را همراه با پوره آلو در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا مارمالاد را پیوسته هم بزنید تا عسل نسوزد! اكنون آبلیمو و آب پرتقال را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا مارمالاد غلیظ شود. چنانچه كف سفیدرنگی روی مارمالاد ایجاد شد، كاملاً طبیعی است و همزدن را ادامه دهید.
پس از گذشت یك تا یكونیم ساعت و هنگامی كه دمای مارمالاد به 220 درجه سانتیگراد رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در شیشههای دردار بریزید و در یخچال نگهدارید.