آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
ابتدا شربت را به این ترتیب آماده کنید. آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
آنگاه گلاب را بیفزائید و شربت را در حدود 5 دقیقه دیگر بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت برداید و بگذارید تا خنک شود.
حالا هویج را بپزید و پوره کنید و بعد تخممرغها،گردو، دارچین، زنجفیل و زعفران را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.
اکنون آرد و ماست را نیز اضافه کنید و مایه خاگینه را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه در تابه مناسبی اندکی روغن بریزید و مایه فراهم کرده را افزوده و روی حرارت ملایم، خاگینه را بپزید (در تابه را بگذارید).
سپس خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد و سرخ شود حالا شربت را روی خاگینه بریزید و بگذارید خاگینه در شربت حدود 3 دقیقه بجوشد.
اکنون خاگینه را به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.