Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

خاگینه هویج

خاگینه هویج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

هویج 300 گرم

تخم‌مرغ 4عدد

دارچین یک‌دوم  قاشق چایخوری

زنجفیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

گردوی آسیاب کرده 60 گرم

زعفران حلکرده 1 قاشق چایخوری

آرد 4 قاشق سوپخوری

ماست 4 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه شربت :

شكر 200 گرم

آب  180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

گلاب ١ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

ابتدا شربت  را به این ترتیب آماده کنید. آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

آن‌گاه گلاب را بیفزائید و شربت را در حدود 5 دقیقه دیگر بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت برداید و بگذارید تا خنک شود.

حالا هویج را بپزید و پوره کنید و بعد تخم‌مرغ‌ها،‌گردو، دارچین، ‌زنجفیل و زعفران را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

اکنون آرد و ماست را نیز اضافه کنید و مایه خاگینه را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه در تابه مناسبی اندکی روغن بریزید و مایه فراهم کرده را افزوده و روی حرارت ملایم، خاگینه را بپزید (در تابه را بگذارید).

سپس خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد و سرخ شود حالا شربت را روی خاگینه بریزید و بگذارید خاگینه در شربت حدود 3 دقیقه بجوشد.

اکنون خاگینه را به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: دسر هویجآشپزباشیدسر سنتی ایرانیطرز تهیه خاگینهدسر خوشمزه ایرانیعارفه ابن الرضاخاگینه هویجطرز تهیه خاگینه هویج تعداد بازديد: 1230 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است