روشتهیه
پودر ژله را در یک پيمانه آب جوش حل کرده و یک پیمانه آب سرد به آن بیفزایيد تا کاملاً حل شود، سپس آن را در يك ليوان پايه دار بریزید طوري كه فقط یک سوم ليوان پرشود، در انتها آن را در يخچال قرار دهید تا خنك شود. پس از اينكه ژله بسته شد، برشهاي كيك را روي ژله قرار دهيد تا كاملاً روي آن را بپوشاند. خامه، شير، نشاسته و شكر را با هم مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهید تا غلظت پيدا كند و فرني آماده شود. آنگاه يك قاشق غذاخوري ژله به مخلوط اضافه كرده تا رنگ فرني به رنگ صورتي درآيد و بعد از خنك شدن فرني، آن را روي برش كيك ريخته و با مقداري خامه و توت فرنگي تزيين شود.
یادآوری
از اين دسر به صورت سرد سرو ميشود.