آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
بیسکویت را آسیاب کنید و با کره مخلوط سازید و در قالب کمربندی به قطر 20 سانتیمتر بریزید و فشرده کنید.
آنگاه قالب ر ا در یخچال بگذارید. سپس پنیر خامهای، کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد خامه و اسانس نعنا را به آن بیفزائید.
حالا شکلات سفید و شیر را با هم مخلوط کنید و پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.
اکنون محلول ژلاتین را به مخلوط شکلات و شیر اضافه کنید و آن را به مایة پنیری بیفزائید.
اینک دراژههای خرد کرده و شکلات چیپسی را نیز درون چیزکیک بریزید و آن را دست کم یک شب در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
حالا چیز کیک را با کرم گاناش و خامه فرم گرفته بیارائید.