آشپزبشی - مریم امیری:
روش تهیه
توت فرنگی، شاتوت و تمشک را با شکر و آبلیموی ترش تازه در بلندر بریزید و دستگاه را 2 دقیقه روشن کنید تا مواد پوره شوند یکدوم پیمانه از پوره را در ظرف کوچکی ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین آب شود سپس آن را با بقیة پوره مخلوط کنید وانیل و خامه را به مواد بیفزایید. سفیدة تخم مرغها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. سپس شکر را کم کم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید. حالا سفیده را در چند مرحله به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید. مایة آماده را در قالب سلیکونی با گنجایش 1 لیتر ریخته و آن را یک شب در فریزر قرار دهید تا خوب ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده و در صورت تمایل با کمی بریلو، میوه و شکلات تزیین و سرو کنید.