Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:14

اسلایس وانیلی

اسلایس وانیلی

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 8 برش

کره.................  180 گرم

شکر.............. 180 گرم

اسانس وانیل............... 1 قاشق چایخوری

زردة تخم‌مرغ................  4 عدد

تخم‌مرغ کامل.............. 1 عدد

آرد............... 250 گرم

بیکینگ‌پودر ......................  1 قاشق چایخوری

خامة فرم گرفته................. به میزان لازم

توت فرنگی، کرن بری و برگ نعنا...................... برای تزئین

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 20×30 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه زردة تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ را به آن افزوده و مخلوط نمائید. حالا مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید. اکنون مایة‌ فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را به مستطیل‌های 5×10 سانتیمتری برش دهید و آنها را سه تا سه تا با خامة فرم گرفته به هم بچسبانید. اینک اسلایس وانیل را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. آن‌گاه اسلایس وانیلی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه، توت فرنگی، کرن بری و برگ نعنا بیارائید.

برچسب ها: دسرتوت فرنگیشیرینی پزیاسلایس وانیلیطرز تهیه اسلایس وانیلی تعداد بازديد: 286 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟