روشتهیه
انجیرها را به مدت یک ساعت درآب خیس کنید، سپس خارج کرده و با دست فشار دهید تا آبشان گرفته شود و بعد از وسط نصف کرده و با مخلوطکن مخلوط کنید. شیر را همراه شکر بجوشانید. یک ملاقه از شیر روی انجیرها ریخته و دوباره مخلوط کنید، سپس انجیرهای مخلوط با شیر را به شیر در حال جوشیدن اضافه کرده و مرتب هم بزنید و تا وقتی غلیظ شود بپزید.
مخلوط انجیر و شیر را داخل استکان یا کاسهها به نسبت مساوی بریزید و روی آنها ظرف کوچکی گذاشته و با پارچه بپوشانید و یک ساعت زمان دهید، سپس به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو نمایید.