آشپزباشی
مواد خشك را مانند: آرد، بیكینگپودر، شكر و وانیلین، با هم مخلوط كنید. بعد وسط آنها را گود كنید، تخممرغ، زرده تخممرغ و كره را بیفزائید و بهآرامی ورز دهید تا خمیر صاف و یكدست شود.
كف قالب 24 سانتیمتری كمربندی را، كاغذ روغنی بیندازید و خمیر را كف قالب پهن سازید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید.
قالب را از فر(تاون) خارج كنید ولی بگذارید كیك داخل قالب خنك شود؛ در مرحله بعد، توتفرنگیها را از وسط نصف كنید و دور قالب بچینید.
آنگاه پوره توتفرنگی را از صافی رد نمائید و با پودر شكر، خامه و وانیلین مخلوط سازید و كنار بگذارید. ورقههای ژلاتین را در كاسهای خردكنید و یكچهارم پیمانه آب سرد روی ژلاتینها بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
حالا آن را به مخلوط پوره توتفرنگی بیفزائید، داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید. برای لایه نارگیل، ورقهای ژلاتین را با آب سرد خیس كنید.
شیر نارگیل و شكر را روی حرارت قرار دهید تا شكر، آب شود. مایه را از روی حرارت بردارید و ژلاتینها را از آب سرد خارج كنید و داخل مایه شیرنارگیل بریزید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
اكنون خامه و لیمو را داخل مخلوط شیر نارگیل بریزید. این مایه را روی لایه توتفرنگی بریزید و در یخچال قرار دهید. در پایان كرم طالبی را روی مایه بریزید.
روش تهیه سس طالبی: پوره طالبی، شكر و آرد ذرت را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا مایه، بجوشد و مانند فرنی غلیظ شود بعد وانیلین را بیفزائید.
یادآوری: برای نصف كردن تخم مرغ ابتدا آن را كمی هم بزنید سپس نیمی از آن را بردارید.