روشتهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. بیسکوییتهای پودرشده را با کره مخلوط کنید، سپس دو قاشق سوپخوری آب افزوده و کاملاً مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. داخل یک قالب 30×20 سانتیمتری را فویل انداخته و بیسکوییتها را در آن پرس کنید و قالب را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید و بعد کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. دو پیمانه از آب هندوانه را در ظرفی کوچک ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، کمی صبر کنید و بعد روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً حل شود. در ظرفی دیگر بقیه آب هندوانه را با آبلیموترش، شکر و شیر مخلوط کنید و بعد از این که ژلاتین کمی از حرارت افتاد آن را افزوده و کاملاً با هم مخلوط کنید تا مایع یکدست شود، سپس مایع را با ملاقه روی خمیر خنکشده بریزید. قالب را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید و سپس به داخل یخچال انتقال دهید تا به مدت 5 ساعت بماند. در پایان دسر را برش دهید. در صورت تمایل روی آن را با خامه یا شکلات تزیین نمایید.