آشپزباشی - آرزو مقدم
پوست موزها را بگیرید و هر موز را به ده تا دوازده تکه تقسیم کنید .
آنگاه آرد، بیکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط سازید و در کاسۀ مناسبی بریزید.
سپس شیر،ماالشعیر،عسل و وانیل را به مخلوط آرد بیفزائید و با همزن دستی هم بزنید تا مایۀ صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون موزها را در این مایه بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
حالا فریتر موز را در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با بستنی میل کنید.
همچنین می توانید فریتر را با مخلوط پودر شکر و دارچین بیارائید.