آشپزباشی- سعید بابارحیمی
نشاسته را در آب حل کنید و بعد آن را در صافی بریزید. آنگاه آرد برنج و شیر را در ظرف دیگری بریزید و پس از مخلوط کردن، آن را صاف کنید. حالا هر دو مایه فراهم کرده را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.
اکنون شکر و گلاب را بیفزائید و 10 دقیقه دیگر، آن را بجوشانید تا کاملا غلیظ شود. اینک یخ در بهشت را در قالب دیواره بلندی به ابعاد 20 سانتیمتر بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید.
سپس یخ در بهشت را به شکل لوزی ببرید و رویش را با پودر پسته بیارائید.