تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
شیر و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. آنگاه بادام و شكر را با هم مخلوط كنید و درون مخلوط شیر و خامه بریزید.
سپس مایه فراهمكرده را به مدت تقریبی 6- 8 دقیقه بپزید تا اندكی غلیظ شود. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه خنك شود و انبه و هل را به آن بیفزائید.
اكنون ورقههای ژلاتین را در آب بخیسانید و به روش بنماری حل كنید. سپس آن را نیز به كالفی بیفزائید و مخلوط نمائید. آنگاه كالفی را در قالب مخصوص یا قالب دلخواهتان بریزید و دستكم 6-8 ساعت در فریزر نگه دارید.
اینك كالفی را از فریزر در آورید و 40 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس آن را روی ظرف مخصوص پذیرائی برگردانید و با پسته بیارائید.
یادآوری: برای تهیه شیر غلیظ؛ 750 میلیلیتر شیر پر چرب را بجوشانید تا آب موجود در آن تبخیر شود و مقدارش به 375 میلیلیتر كاهش یابد.