Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

بیسکوئیت کرم‌دار پنیری

بیسکوئیت کرم‌دار پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کراکر یا بیسکوئیت نمکی...............2 نوع ساده و سبزیجات‌دار

پنیرخامه‌ای...............100 گرم

کالباس خرد شده................یک قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای...................از هر کدام یک‌دوم قاشق سوپخوری خردشده در دو رنگ

سیاه‌دانه.................نصف قاشق سوپخوری

ادویه‌های مختلف آسیاب نشده............... هر کدام نصف قاشق چایخوری

روش‌تهیه

پنیرخامه را درون دو ظرف نصف کرده کالباس خردشده و فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را اضافه کنید و درون ظرف دیگر ادویه‌های درشت را اضافه کنید و هر کدام را به طور کامل مخلوط کنید. بیسکوئیت‌ها را از طرف پشت مقداری از کرم پنیری بمالید تا حدی که کرم وسط آن پخش شود فشار دهید بیسکوئیت سبزیجات را هم مانند همین مواد پنیری قرار دهید و ببندید.

ابتدا کمی سفیده تخم‌مرغ را با قلم‌مو بمالید و بعد کمی سیاه‌دانه یا ادویه‌های دلخواه بپاشید.

برچسب ها: بیسکوییتپیش غذاپنیر خامه ایکالباسطرز تهیه بیسکوییتبیسکوئیت کرم‌دار پنیری تعداد بازديد: 299 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است