آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و کف قالب کمربندی به قطر ٢٥ سانتيمتر بریزید و بفشارید.
آنگاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
سپس پنیر خامهای، شکر، وانیل، نوتلا و پودر کاکائو را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد خامه فرم گرفته و محلول ژلاتين را افزوده و مخلوط نمائید.
اکنون توت فرنگيها را از وسط برش دهید و دور تا دور قالب بچينيد. آنگاه مایه پنیری فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و چیزکیک را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینک چیز کیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و با توتفرنگی بیارائید.