طرز تهیه مسقطی قالبی بدون شیر
ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب سرد حل می کنیم.
سپس 1 پیمانه آب باقیمانده را با 1 پیمانه شکر و روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا محلول بجوشد تا غلظت فرنی را بدست آورد.
بعد می گذاریم این مواد با حرارت کم بجوشد و هر از گاهی با قاشق چوبی آنرا هم می زنیم.
نیم ساعت بعد دانه های هل را اضافه کرده و در آخر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آبکرده را به مواد اضافه می کنیم.
5 دقیقه قبل از پایان کار، گلاب را اضافه کرده و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود.
سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده مسقطی را داخل آن ریخته تا سرد شود بعد برش می دهیم.
نکته : نشاسته را از قبل خیس کنید که ترشی آن گرفته شود. این مسقطی حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان می بردتا آماده شود.