آشپزباشی- سحر سامانی
زعفران را همراه با شیرداغ در ظرف مناسبی بریزید و كنار بگذارید. آنگاه 2 قاشق چایخوری از كره بردارید و كرهی باقیمانده را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید.
اینك آرد برنج، بادام و كشمش را به كره بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه كنید، حرارت را به متوسط برسانید و مرتب هم بزنید تا حبابهائی روی شیر ایجاد شود.
حالا حرارت را كم كنید و دسر را 10-12 دقیقه بپزید تا قدری غلیظ شود. اكنون شیرعسلی و قیسی را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس زعفران حلكرده، هل، جوز هندی و گلاب را بیفزائید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. كرهی كنار گذاشته را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
گردو را بیفزائید و تفت دهید تا قدری طلائیرنگ شود و روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.
به همین ترتیب قیسی را تفت دهید و روغن اضافیش را بگیرید و كمی خرد كنید.
دسر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید، رویش را با مغزها و قیسی خنك شده بیارائید و دستكم دو ساعت در یخچال نگه دارید.