ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
آرد ذرت، آرد برنج و شکر را در قابلمه مناسبی بريزيد و مخلوط کنید. آنگاه شیر سرد را افزوده و با قاشق هم بزنید تا آرد ذرت و آرد برنج در شیر حل شوند. سپس آب پرتقال را بيفزائيد و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهيد.
حالا فرني را پيوسته هم بزنید تا آرد بپزد و بعد شیر عسلی را درون فرنی بريزيد و آن را پيوسته هم بزنيد تا غلیظ شود. اكنون کره و خامه را افزوده و فرنی را از روی حرارت بردارید.
اينك فرنی را در ظرف مناسبی بريزيد و رويش را با خامه و مربای پوست پرتقال بيارائيد.
يادآوری: از نگاه تخصصی در ديكشنریهای آشپزی و شيرینیپزی، آرد ذرت همان نشاسته ذرت معنی میشود(cornflour=Cornstarch) كه سبك و سفيدرنگ است.
آرد ذرتی كه زردرنگ است، پولنتا (polenta) و يا yellow corn meal ناميده میشود. (يادداشت سردبير)