روشتهیه
زردههای تخممرغ و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا گرم شود، سپس آن را به زرده و شکر، در حال هم زدن اضافه کنید و پس از مخلوط شدن، همزن را خاموش کرده و مواد را کنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود و آن را به مخلوط ولرم شده زرده و شیر، اضافه کنید. پس از خنک شدن کامل مخلوط، خرمالوی له شده را نیز افزوده و همزن را کنار بگذارید و این مخلوط را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب دلخواه ریخته و به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از خارج کردن از یخچال، در صورت استفاده از قالب فلزی، آن را چند ثانیه داخل آب گرم قرار داده و کرِم را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و روی آن را با مواد رویهي آماده شده بپوشانید و با خرمالوی خرد شده، تزئین کنید.
طرز تهيه رویه:
پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. محلول ژلاتین را به خرمالوی له شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
نکته: این دسر را میتوانید داخل قالبهای تکنفره نیز آماده و سرو کنید.