Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:02

کــرِم خرمالو

کــرِم خرمالو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

زرده‌ي تخم‌مرغ................دو عدد

شکر..................60 گرم

شیر..................یک پیمانه

پودر ژلاتین..................چهار قاشق چایخوری

آب سرد....................یک‌سوم پیمانه

خرمالو.......................150 گرم، له شده

خامه‌ي فرم گرفته..........................یک پیمانه

خرمالوی خرد شده.................یک عدد، برای تزئین

 

مواد لازم رویه:

پودر ژلاتین....................یک قاشق چایخوری

آب سرد.....................یک قاشق سوپخوری

خرمالو....................یک عدد، له شده

 

روش‌تهیه

زرده‌های تخم‌مرغ و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا گرم شود، سپس آن را به زرده و شکر، در حال هم زدن اضافه کنید و پس از مخلوط شدن، همزن را خاموش کرده و مواد را کنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود و آن را به مخلوط ولرم شده زرده و شیر، اضافه کنید. پس از خنک شدن کامل مخلوط، خرمالوی له شده را نیز افزوده و همزن را کنار بگذارید و این مخلوط را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب دلخواه ریخته و به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از خارج کردن از یخچال، در صورت استفاده از قالب فلزی، آن را چند ثانیه داخل آب گرم قرار داده و کرِم را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و روی آن را با مواد رویه‌ي آماده شده بپوشانید و با خرمالوی خرد شده، تزئین کنید.

طرز تهيه رویه:

پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. محلول ژلاتین را به خرمالوی له شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

نکته: این دسر را می‌توانید داخل قالب‌های تک‌نفره نیز آماده و سرو کنید.

برچسب ها: کیک خرمالودسر خرمالوکــرِم خرمالو تعداد بازديد: 555 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟