گروه شیرینی پزی
از رولت نوارهائی به عرض 3 سانتیمتر ببرید و باقیماندهی آن را با برشگر مخصوص مونوپورشن قالب بزنید.
آنگاه كف و دیوارهی قالبهای مونوپورشن را با رولت بپوشانید.
سپس روی نان رولت آب پرتقال بمالید و بیسكویتهای لیدیفینگر را نیز با آب پرتقال مرطوب كنید.
حالا 10 عدد از توتفرنگیها را كنار بگذارید و باقیماندهاش را خرد كنید.
اینك قدری كرم بادام روی نان رولت بریزید و رویش را با توتفرنگی خرد كرده بپوشانید.
اكنون روی توتفرنگیها لیدیفینگر بچینید و لایههای كرم بادام، توتفرنگی و لیدیفینگر را تكرار كنید تا قالب از این مواد پر شود.
حال قالب را به مدت تقریبی 6 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید.
اینك شارلوت را از قالب درآورید و با خامهی فرم گرفته و توتفرنگیهائی كه نگه داشتهاید، بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیهی كرم بادام: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه آب پرتقال و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خامه و بادام را به آن بیفزائید.
یادآوری 1: برای تهیهی رولت تزئینی ریلیفمت، یك عدد تخممرغ را همراه با 10 گرم آرد و 10 گرم پودر كاكائو با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه 2 قاشق سوپخوری كرهی آبكرده و خنك شده را به مایهی فراهم كرده بیفزائید و آن را روی صفحهی ریلیف مت بریزید.
سپس با كاردك پلاستیكی مایه را به طور یكنواخت در حفرههای ریلیفمت پخش كنید و اضافیهای آن را با كاردك پاك نمائید.
حالا شش عدد زردهی تخممرغ را همراه با 150 گرم شكر ریز و یكچهارم قاشق چایخوری وانیلین، با همزن برقی بزنید تا مایهی كمرنگ و غلیظی حاصل شود.
سپس شش عدد سفیدهی تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفید شود.
اكنون زردهها و سفیدههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و 150 گرم آرد الك كرده را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید.
اینك مایهی فراهم كرده را روی صفحهی ریلیفمت بریزید و به طور یكنواخت صاف كنید.
آنگاه رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 230 درجهی سانتیگراد بپزید.
همینكه رولت پخت، رویش را با سینی بپوشانید و بگذارید كاملاً خنك شود و بعد آن را مصرف نمائید.
یادآوری 2: برای تهیه بیسكویت لیدیفینگر؛ فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه 3 عدد سفیده تخممرغ را همراه با یكچهارم قاشق چایخوری كرم تارتار، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و 50 گرم شكر را كم كم به آن بیفزائید.
سپس 3 عدد زرده تخممرغ را همراه با یكچهارم قاشق چایخوری وانیلین و 50 گرم شكر، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
حالا سفیدهها و زردههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و مخلوط 120 گرم آرد و یك دوم قاشق چایخوری بیكینگپودر و یكهشتم قاشق چایخوری نمك را به آن بیفزائید.
اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر تقریبی یك سانتیمتر، بریزید و آن را به شكل نوارهائی به طول 10 سانتیمتر و با فاصله، روی كاغذ بگذارید.
بعد سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، بیسكویت را بپزید.