آشپزباشی - مریم امیری
خامه و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آنگاه این مخلوط را روی شکلات بریزید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود.
سپس کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا سینی را به اندازه 18×30 سانتیمتر، با فویل بپوشانید و پودر بیسکویت را روی فویل بپاشید.
اکنون مایه فراهم کرده را روی بیسکویت بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید. اینک هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از این مایه بردارید و به شکل توپ درآورید.
سپس نیمی از ترافلها را در پودر کاکائو و نیم دیگر را در پودر شکلات بغلتانید و تا زمان مصرف، در یخچال نگه دارید.