تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
میگو را در روغن زیتون تفت دهید و روی كاغذ هولهای آشپرخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. آنگاه میگو را در كاسه بزرگی بریزید و كورن فلكس، پنیر، جعفری، بادام و ادویه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آجیل فراهم كرده را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بریزید.
یادآوری: اد ویه مخلوط شامل دارچین، میخك، زیره، انیس و فلفل است كه میتوانید هر یك از آنها را به سیلقه خود حذف كنید. میگوی خشك را میتوانید از خشكبار فروشیها تهیه كنید.