تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
روغن و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا اندکی تغییر رنگ دهد. آنگاه شیرخشک، شیر، عسل، شکر، خامه و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا این مایه را به آرد افزوده و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود.
اکنون وانیل و زعفران را نیز به حلوا بیفزائید و آن را در قالب چربکرده بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه حلوا را با پودر پسته بیارائید.