آشپزباشی
در لیوان پایهدار، 4 اسكوپ بستنی بریزید. آنگاه كیویها را پوست بگیرید و ورقه ورقه كنید و لا به لا یا روی بستنی بچینید. سپس با سس كیوی و خامه، تزئین نمائید و میل كنید.
یادآوری: روش تهیه سس كیوی در دستور كوكتل كیوی بیان شده است.
بستنی وانیلی 4 اسكوپ 200 گرم
كیوی متوسط 2 عدد
سس كیوی 2 قاشق سوپخوری
خامه برای تزئین به میزان لازم
آشپزباشی
در لیوان پایهدار، 4 اسكوپ بستنی بریزید. آنگاه كیویها را پوست بگیرید و ورقه ورقه كنید و لا به لا یا روی بستنی بچینید. سپس با سس كیوی و خامه، تزئین نمائید و میل كنید.
یادآوری: روش تهیه سس كیوی در دستور كوكتل كیوی بیان شده است.