آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب گرد 20 سانتیمتری را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه خرما و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خرما، نرم شود. سپس از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا خنك شود. حالا در ظرف دیگری كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم در آید و تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون آرد و بیكینگپودر را همراه با خرما به مایه بیفزائید و آن را در قالب بریزید و به مدت 50 دقیقه، در فر بپزید. حال كیك را از فر در آورید و پس از 10 دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید. اینك آن را به اندازههای دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبایی بچینید. آنگاه روی هر برش قدری سس بریزید و با بستنی و میوه تازه بیارائید.
روش تهیه سس: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. بعد از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.