روشتهیه
آب آناناس را در ظرفی ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و صبر کنید تا ذرات ژلاتین جذب آب شده و حالت اسفنجی پیدا کند، سپس روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین شفاف و ذرات ریز آن حل شود. پوره آناناس را با نیمی از پودر شکر مخلوط کنید و سپس ژلاتین ذوبشده را به مخلوط فوق اضافه کرده و کنار بگذارید. زردههای تخممرغ را با بقیه پودر شکر و وانیل بزنید تا کرمی و کشدار شود. مخلوط پوره آناناس و ژلاتین را به زرده تخممرغ افزوده و با لیسک هم بزنید. در انتها مواد را بتدریج به خامه فرمگرفته افزوده و هم بزنید.
مواد را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد، سپس از قالب خارج کرده و با شکلات تزیین نمایید.