تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
برنج را با پیمانه اندازه بگیرید، بشوئید و در قابلمهی مناسبی بریزید. آنگاه 6-8 برابر برنج آب به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
سپس شكر را بیفزائید و بگذارید شلهزرد جا بیفتد. حالا زعفران را در اندكی آب جوش حل كنید و همراه با كره درون شلهزرد بریزید.
پس از چند جوش گلاب و نیمی از خلال بادام را به شلهزرد بیفزائید و رویش دمكنی بگذارید تا كاملاً جا بیفتد.
اكنون شلهزرد را در قالبی به گنجایش 1/5 لیتر بریزید، در یخچال بگذارید تا سفت شود.
اینك شلهزرد را در ظرف مناسبی برگردانید و با خلال بادام، باقیماندهی خلال پسته و دارچین بیارائید.
یادآوری1: میتوانید شلهزرد را در قالبهای كوچك به گنجایش 125 میلیلیتر نیز بریزید.
یادآوری2: شلهزرد را كمی سفتتر بردارید تا بتوانید راحتتر از قالب جدا كنید.