آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان
شبرنگها را بشوئید. ظرفی را از آب پركنید و روی حرارت بگذارید تا بهجوش آید. بعد شبرنگها را دانهدانه داخل صافی بچینید؛ بهطوری كه روی هم قرار نگیرند.
حالا صافی را روی ظرف آب قرار دهید و روی شبرنگها پارچه نخی نمدار بكشید و 15 دقیقه صبر كنید تا قدری نرم شوند. بعد بگذارید سرد شود. شكر، آب و آب انگور را روی حرارت بگذارید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
اكنون شبرنگهای سردشده را داخل شیشه تمیز بچینید و شربت داغ را روی آن بریزید. اكنون شیشه را درون قابلمه آب گرم قرار دهید و روی حرارت بگذارید و به مدت 1 ساعت بپزید. پس از سردشدن، درِ شیشه را ببندید و داخل یخچال نگه دارید.