ماهنامه آشپزباشی - محیا ربیعی
بيسكوئيت و كره را با هم مخلوط كنيد و آن را در قالب كمربندی به قطر ٢٣ سانتيمتر بريزيد و فشرده نمائيد. آنگاه قالب را در يخچال بگذاريد.
سپس پنير خامهای و شكر را با سرعت كند همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد آرد را بيفزاييد. حالا تخممرغ ها را یکی یکی افزوده و مخلوط كنيد.
اكنون قهوه را در آب جوش حل كنيد و محلول خنك شده قهوه را همراه با ماست خامهای،درون پنير خامهای بريزيد و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنيد.
اينك شكلات را به مایهچيزكيك افزوده و با ليسك مخلوط نمايد. آنگاه اين مايه را در قالب، روی بيسكويت بريزيد و چيز كيك را به مدت تقریبی 45 دقيقه، در فرم گرم كرده با دمای 165 درجه سانتيگراد بپزيد.
سپس فر را خاموش كنيد و در فر را نيمه باز بگذاريد تا چيزكيك در فر خنك شود. اكنون در صورت دلخواه، روی چيزكيك را با شكلات بيارائيد و برای پذيرائی در ظرف زيبا و مناسبی قرار دهيد.