آشپزباشی
چهار اسكوپ بستنی وانیلی را در ظرف پایهداری قرار دهید. هلو را برش دهید و كنار بستنی بچینید.
برای تزئین از مربای بالنگ، شوكو رول، سس توتفرنگی و خامه استفاده كنید.
بستنی وانیلی 4 اسكوپ
كمپوت هلو 100 گرم
مربای بالنگ 1 قاشق سوپخوری
شوكو رول 2 عدد
سس توتفرنگی 2 قاشق سوپخوری
خامه 1 قاشق سوپخوری
آشپزباشی
چهار اسكوپ بستنی وانیلی را در ظرف پایهداری قرار دهید. هلو را برش دهید و كنار بستنی بچینید.
برای تزئین از مربای بالنگ، شوكو رول، سس توتفرنگی و خامه استفاده كنید.