آشپزباشی - افسانه ظروفی:
روشتهیه
آرد، نمك و بيكينگپودر را با هم مخلوط نمائيد و در ظرفي الك كنيد. سپس كره را بيفزائيد و با نوك انگشت مخلوط سازيد تا به شكل خرده نان درآيد. اكنون شكر و تخممرغ را بيفزائيد و به وسيلهي چاقو، اين مواد را به خورد مواد قبلي بدهيد. اين مواد را به حالت بريدن بايد با هم تركيب كرد تا خمير نرمي حاصل شود (البته خمير را نبايد ورز دهيد).
چنانچه خمير سفت بود، مقدار كمي آب به آن اضافه كنيد. حالا خمير را به شكل توپ درآوريد و به دو قسمت مساوي تقسيم نمائيد. اكنون روي سطحي آردپاشي شده، هر يك از خميرها را به ضخامت تقريبي يك سانتيمتر باز كنيد. اينك يكي از خميرهاي بازشده را روي سيني چرب شده بگذاريد و به وسيلهي چنگال روي خمير سوراخهائي ايجاد كنيد تا از پف كردن آن به هنگام پختن جلوگيري شود. حالا مارمالاد را گرم كنيد و روي خمير بماليد و از اطراف آن يك سانتيمتر باقي بگذاريد. بعد روي مارمالاد را با خمير باقيمانده بپوشانيد و دولبهي خمير را به هم بچسبانيد (به حالت نيشگونگرفتن). اينك روي خمير را با مخلوط زرده و خامه، به وسيلهي قلم مو مرطوب كنيد و شكر بپاشيد. اكنون سيني را در فر (تاون) گرم شده با دماي 190 درجهي سانتيگراد، به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد. پس از خارجكردن شيريني از فر (تاون)، خطوط برش را روي آن بكشيد و پس از خنكشدن ببريد.
یادآوری
پينچ به مقدار موادي گفته ميشود كه بين دوسر انگشت جا ميگيرد.