آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره، عسل، بیسکویت و دارچین را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را کف قالب مخصوص دسر (مونوپورشن) و یا رینگهای فلزی به قطر 6 یا 8 سانتیمتر بریزید و فشرده کنید.
سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا پنیر خامهای و شکر را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد خامه را به آن افزوده و مخلوط سازید.
اکنون ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه نرم شدند، آب اضافیشان را بگیرید و ژلاتین را به روش بنماری حل کنید.
آنگاه محلول ژلاتین را به پنیر بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مایه به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به هر قسمت یکی از پورههای میوه را اضافه کنید و هم بزنید.
اینک مخلوط فراهم کرده رزبری را در قالب روی بیسکویت بریزید و قالب را 15 دقیقه در فریزر بگذارید تا چیز کیک اندکی سفت شود.
بعد مخلوط بلوبری را رویش بریزید و دوباره قالب را در فریزر قرار دهید تا این لایه نیز اندکی سفت شود.
حالا مخلوط توتفرنگی را به آن بیفزائید و رویش را صاف کنید و چیزکیک را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اکنون چیزکیک را از قالب جدا کنید و در صورت دلخواه روی آن را با خامه فرم گرفته و مرنگ بیارائید.