روشتهیه
ژلة آناناس، آب گرم و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا ژله کاملا حل شود. آنگاه محلول ژله را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و در یخچال قرار
دهید.
(در صورت دلخواه میتوانید لیوانها را در یخچال اریب بگذارید) تا ببندد. سپس نشاستة ذرت، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. اکنون پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری حل کنید. آنگاه محلول ژلاتین را به مخلوط شیر بیفزائید.
اینک پنیر خامهای، عسل و خامه را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط کنید و آن را همراه با آناناس خرد کرده و شکلات چیپسی درون مایة فراهم کرده بریزید و هم بزنید. اکنون لیوانهای دارای ژله را از یخچال درآورید و این کرم را روی ژلهها بریزید. دوباره لیوانها را در یخچال قرار دهید تا کرم به مدت تقریبی 3ساعت ببندد. آن گاه دسر را با آناناس، گیلاس و خامه بیارائید.
خواص آناناس
حتما شنیده اید که می گویند برای کسب انرژی بیشتر روزانه برای خود آب آناناس تهیه کنید و صبح زود میل کنید تا روز با نشاطی آغاز کنید. آناناس یک میوه استوایی است که در هر فروشگاهی در دسترس است. کولمبوس بعد از سفر به آمریکای جنوبی، آناناس را به اروپا برد و آناناس به عنوان میوه ای عجیب و غریب شناخته می شد، و تنها در ضیافت های مجلل سرو می شد.