آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
ژلۀ موز را در آب جوش حل كنيد و روی بخار آب جوش( به روش بن ماري ) قرار دهید تا ذرات ژله کاملا حل شود.
بعد آن را کنار بگذاريد تا خنک شود.آن گاه پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بگذارید اسفنجی شود.
سپس آن را نیز به روش بن ماری حل کنید .
حالا قالب سيليكونی مخصوص دسر را به گنجایش 2/7 لیتر و اندازۀ 11×25سانتیمتر چرب کنید و قدری از ژلۀ خنک شدۀ موز را داخلش بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
در این میان شیر را بجوشانید و شکر،زردۀ تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.اکنون نشاستۀ ذرت را بیفزائید و بعد شیر داغ را کم کم به آن اضافه کنید.
اینک مایۀ فراهم کرده را روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب جوش)پیوسته هم بزنید تا زرده های تخم مرغ ازحالت خام بودن،درآید و کرم اندکی غلیظ شود.حالا محلول ژلاتین را به آن بیفزائید.
آن گاه نصف یکی از موزها را خرد کنید و روی ژلۀ نیم بند شده بچینید و دوباره روي آن ژله بريزيد و در یخچال بگذارید تا ژله ببندد!
سپس پنیر خامه اي و خامۀ صبحانه را اندکی با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکنواخت شود و آن را به کرم خنک شده بیفزائید.
اکنون باقیماندۀ موزها را با پشت چنگال يا دستگاه غذاساز له و پوره كنيد و آن را همراه با گردو و بیسکویت به کرم فراهم کرده بیفزائید.
اینک کرم به دست آمده را در قالب روی ژله بریزید و دسر را دست کم 5 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا کاملا ببندد و آمادۀ مصرف شود.
آن گاه قالب را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد با چاقو کناره های آن را از قالب جدا کنید و دسر را برای پذیرائی روی ظرف مناسبی برگردانید.